Basisschool Maria Goretti is een kleinschalige, toegankelijke en ambitieuze schoolWij staan voor een persoonlijke benadering en leveren maatwerk. Wij vormen een leef- en leergemeenschap waarin kinderen gehoord en gezien worden. Ze krijgen een stem en verantwoordelijkheid. Onze school kenmerkt zich door de rust en structuur. Het is een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn.

We staan garant voor kwalitatief goed onderwijs in een  prettige en positieve sfeer. Hieraan werken we samen met een team van jonge, enthousiaste, gedreven onderwijsprofessionals. Wij vormen een leef- en leergemeenschap waarin kinderen gehoord en gezien worden. Ze krijgen een stem en verantwoordelijkheid. Onze school is een rustige, fijne en veilige plek waar ieder zichzelf mag en kan zijn en waar fouten gemaakt mogen worden.

En verder:

  • Zijn er op onze school duidelijke afspraken en is er veel structuur ·        
  • Vinden wij het belangrijk dat kinderen onze school verlaten met sterke communicatieve vaardigheden.  Dus praten we mèt kinderen in plaats van over kinderen
  • Werkt jong en oud samen in onze school en gebruiken wij veel coöperatieve werkvormen. Want door samen te werken leren we nog meer…

Op deze site krijgt u een eerste indruk van onze school. Maar om onze school echt te leren kennen kunt u het beste langskomen. Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding en gesprek.